Aanbevelingen

Vide van glas en staal, bevestigd aan het plafondIn onze woning mistten wij een ruimte voor een (extra) werkplek. Hein Zwart heeft als oplossing deze vide geplaatst. Wij zijn hier zeer tevreden over. Dit geldt niet alleen voor de uitvoering, maar ook wat het meedenken over het ontwerp betreft. Hij komt met goede ideeën en heeft goed inzicht in welke plannen haalbaar (en betaalbaar) zijn. Echt een aanrader!

Judith Hertel en Hanneke van Lindert

Nieuwe inrichting van het terras met een rolstoelopgangSinds ik het WG cafe vijf jaar geleden ben gestart werk ik regelmatig en naar volle tevredenheid samen met Hein Zwart. Hein heeft al diverse werkzaamheden voor mij uitgevoerd. Zo is het terras opgeknapt met banken en bloembakken en is er een opgang gemaakt voor rolstoelen. Ook in de keuken en het cafe is het onderhoudswerk door Hein uitgevoerd. Hij heeft hierbij een aantal verbeteringen gerealiseerd.

Nevzat Kocak

Het weghalen van twee ramen aan de kade 2Hein Zwart is een betrouwbare klusjesman die met alle soorten materiaal nauwgezet en inventief elke klus weet te klaren.Hij doet zijn naam eer aan als:
*Z*elfstandig *W*erkzaam *A*lles *R*eparerend *T*alent

Judith Hesp

Renovatie woonboot aan de Diemerzeedijk 10Hein Zwart en Sander Warmenhoven hebben in 2005 mijn woonboot volledig herbouwd. Zeer tot mijn tevredenheid hebben zij het nodige laswerk gedaan, de buiten- en binnenbetimmering vernieuwd en alle installatiewerkzaamheden uitgevoerd. Ik was zeer ingenomen over de manier: zorgvuldig, met veel en goed overleg en maatwerk (bv. aparte deurscharnieren ontworpen!). Ik kan Hein voor kleinschalig allround verbouwingen alleen maar aanbevelen.

Martin Läubli