Renovatie woonboot aan de Diemerzeedijk 8

Welkom op de website van Hein Zwart

Op deze website vind je informatie over de werkzaamheden van Hein Zwart. Onder het kopje projekten staan foto’s met voorbeelden van eerder uitgevoerd werk. Ook iemand nodig voor een verbouwing of reparatie? Neem contact op met Hein Zwart.

Wat begon als een hobby is daarna uitgegroeid tot een eigen bedrijf.

Het bedrijf Hein Zwart Timmerwerk bestaat al meer dan twintig jaar en is gevestigd in op het Wilhelmina Gasthuis terrein in Amsterdam. Na de verbouwing van dit voormalige ziekenhuis tot wooneenheden, is Hein Zwart begonnen als zelfstandige. Sindsdien verricht hij diverse bouw- en reparatiewerkzaamheden. Hein Zwart beschikt inmiddels over een breed netwerk van verschillende disciplines. Je kunt daarom ook contact opnemen wanneer het gaat om de uitvoering van grote (bouw-)projecten.

Samen met de opdrachtgever komen we tot het mooiste resultaat.

Hein Zwart heeft veel ervaring met verbouwingen. Zowel van van huizen, (woon-)boten als werkruimtes. Daarnaast verricht hij ook schilderwerk en diverse reparaties. Mocht je na het lezen van deze website toch nog vragen hebben, dan kun je altijd even bellen of mailen met Hein Zwart.